Presentatie “Leren acquireren” voor het CJB Rotterdam

Presentatie “Leren acquireren” voor het CJB Rotterdam

Op woensdag 13 februari 2013 gaf Sander Maarleveld een presentatie “Leren acquireren” voor het Contact Jonge Bedrijven Rotterdam. Gastheer en sponsor van de lokatie was de Rabobank aan de Blaak in Rotterdam, waar je een prachtig uitzicht had over de verlichte stad.

Tijdens de presentatie ging Sander in op een aantal basiszaken die bij elk acquisitietraject van belang zijn, onder ander de koopmotieven van de klant, de koopcyclus, de klantbehoefte, het belang van een positieve Business Case en de mogelijkheden om je onderscheidend vermogen te vergroten.

De sheets van de presentatie zijn te downloaden door hier op te klikken.

Voor een aantal concrete tips hoe je met nieuwe klanten in contact kan komen, kun je hier klikken.

ALECT bedankt het CJB Rotterdam en de gastheer Rabobank voor de uitnodiging en ontvangst en hoopt dat de aanwezigen de tips in concrete business kunnen omzetten!