Hans Hendrikx

Hans Hendrikx

Associate Partner en Sales Coach

Hans (1968) is als associate partner aan ALECT verbonden. Hans is sinds begin jaren negentig actief in de ICT. Bij SYS-AID/CSC en Ordina heeft Hans diverse marketing en sales posities bekleed. Hans heeft account- en salesteams gemanaged en zelf actief accountmanagement en business development bedreven in diverse lines of business: van business consultancy, verkoop van solutions tot ICT outsourcing. Daarbij heeft hij veel kennis en praktijkervaring opgedaan met het gehele commerciële proces van leadgeneratie, accountplanning, large accountmanagement, strategic selling tot contractuitvoering.

De sterke punten van Hans liggen op het gebied van acquisitie, business development en complexe salescycli. Momenteel is Hans directeur en mede-eigenaar van IT Services Nederland met kantoren in Venlo en Eindhoven. Dus ook ondernemen is Hans niet vreemd.

Als sales en personal coach heeft Hans meerwaarde in het ontwikkelen van business development strategieën en skills, planmatig werken (opportunity management, accountplanning) en de persoonlijke effectiviteit in relatie tot een gezonde work/life balance. Dat kan zowel in teamverband als door middel van 1:1 coaching. Bij het uitvoeren van opdrachten staat het resultaat voorop. Dat begint bij een goede analyse, een persoonlijke “klik” en het met elkaar definiëren van haalbare ontwikkeldoelstellingen.

hans.hendrikx@alect.nl