Wat zeggen klanten over ALECT ?

Sander komt door middel van het zelfdenkend vermogen (bewustzijn) van de deelnemers, samen met hen tot de kern. Door zijn ervaring kan hij de sterktes en zwaktes feilloos blootleggen. Na afloop van de coaching blijft hij je op de achtergrond adviseren. Hierdoor is hij echt betrokken bij het hele salesproces en de borging hiervan. Sander is als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden die de Social Media hebben voor het salesproces in de organisatie.

Klaas KrootDirecteur FOI

Sander is een charismatisch spreker. Met pakkende voorbeelden wakkerde Sander binnen ons bedrijf de discussie over social media aan. De awareness is toegenomen, ons bedrijf is klaar voor vernieuwing!

Jeroen PinasDirecteur FreshConnections

Ik heb Sander ingehuurd om ad interim een servicemanagementpositie in te vullen. Hij heeft dat met veel enthousiasme gedaan en heeft de relaties tussen ons en de leverancier(s) goed beheerd. Sander maakt zich de materie uitermate snel eigen en mixt goed met het bestaande team. Sander heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik zou hem zo weer inhuren.

Peter GroenHead of IT Consumer Banking NIBC Bank

Met de inschakeling van ALECT kreeg ik niet alleen een veel beter beeld van mijn klanten en hun omgeving, maar ook van de krachten in mijn eigen commerciële organisatie!

Martin KokKey Acount Manager Delta Lloyd

Samenwerken met Sander bevalt mij in hoge mate. Zijn doortastendheid en snel verkrijgen van inzicht in de materie is een verademing.

Marco van NoortDirecteur Stichting Zoetermeer Topsport

Bij het invullen van mijn SWOT-analyse kwam ik er achter dat ALECT nu in de Strenght van mijn bedrijf zit.

Lex DiederikDirecteur 20one Productions

Ik heb met Sander zeer prettig in hetzelfde accountteam mogen werken. Sander is gedreven, professioneel en aangenaam in de omgang. Ik weet zeker dat hij deze eigenschappen ten volle benut binnen ALECT, en dat hij veel klanten zal helpen hun sales en/of inkoopperformance te verhogen.

Frits WillemsenSoFriPa

Sander was een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Zijn kijk op ICT en de wijze waarop hij meedacht met de klant maakte het prettig zakendoen met hem. Hij is ook een zeer innemende persoonlijkheid met veel energie en plezierige uitstraling.

Willem BeukersImmigratie- en Naturalisatiedienst